Våra kunder

Bussi-Manninen Oy har varit en nöjd kund redan i fyra år

Bussi-Manninen Oy har kuskat runt folk i sina bussar alltsedan år 1926. Företaget anordnar själv bussresor, allt från dagsutflykter till tvåveckors rundturer. På kontoret kretsar allt kring datorerna; ekonomin, marknadsföringen, bokningssystemen…listar Anssi Manninen. 

Kielikulma håller sin dator uppdaterad med hjälp av DG ServicePaket

Kielikulma är en Helsingforsbaserad översättningsbyrå som drivs av och med en person. Kielikulmas ägare Ritva Katajainen arbetar ständigt med sin dator. "Min brödföda är direkt beroende av att datorerna fungerar och att jag har bra uppkoppling, eftersom jag i mitt arbete använder väldigt många externa system", berättar Katajainen.

Valmennustalo Virta Oy fixade i ordning datorn och Office-programmen

Vi är ett litet personalutbildningsföretag i Uleåborg. Vi erbjuder kommunikations- och samverkansinriktad utbildning åt företag och organisationer. Vi använder dator i det närmaste i allt som har med vår vardag att göra”, berättar Sirpa Puolakka.

Jag kan alltid ringa och få hjälp när jag behöver det – och jag behöver inte själv göra någonting

Karhuline Oy i Nurmijärvi är ett företag med verksamhet inom flera branscher och erbjuder sina kunder såväl transporttjänster som telefonarbete. ”På kontoret behöver vi datorer till allt, men mitt tålamod räcker inte till att tampas med dem”, skrattar Tiina Karhula.