Enkla och säkra leasingdatorer

 

Anskaffning av dator med leasingavtal är ett bekymmersfritt och skattemässigt klokt sätt att anskaffa ordentliga arbetsstationer för företagsbruk.

Datorlesing fungerar så att ett kreditbolag köper en dator och tillhandahåller den åt dig mot en månadskostnad. Därför händer det ofta att leasing blandas ihop med traditionell delbetalning, vilket det alltså inte handlar om. I vårt servicepaket får du till samma pris försäkring, support och nödvändig service till datorn. Tack vare regelbundna månadsrater binder inte anskaffningen av leasingdatorn upp kapital och kostnaderna är enkla att budgetera.

 

En användningsklar dator och növändiga underhållstjänster smidigt tillsammans

Vi säkerställer att du direkt kan börja använda datorn. Vi för över filer från den gamla datorn till den nya och vi tar även hand om alla installationer åt dig.

Under användningen täcker vårt servicepaket datorns alla underhållsrelaterade servicetillfällen och förebyggande underhåll (t.ex. uppföljning av att operativsystemet fungerar som det ska). Dessutom innehåller paketet automatisk säkerhetskopiering, försäkringar och fortlöpande support.

När vi sköter om din dators funktion, kan du fokusera på ditt arbete. Du slösar varken pengar eller arbetstid på oförväntade underhållsåtgärder.

Vanliga frågor om datorleasing

Nedan har vi samlat svar på de vanligaste frågorna gällande anskaffning av leasingdatorer. Om du inte hittar svaret på frågan du funderar över, kan du kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor.