Vaivattomat ja turvalliset leasing-tietokoneet

 

Tietokoneen hankkiminen leasing-sopimuksella on huoleton ja verotuksellisesti järkevä tapa hankkia kunnon työasemat yrityskäyttöön.

Tietokone-leasing toimii niin, että rahoitusyhtiö hankkii koneen, ja tarjoaa sen käyttöösi kuukausimaksulla. Tämän vuoksi leasing sekoitetaan helposti perinteiseen osamaksuun. Tätä se ei kuitenkaan ole. Palvelupaketissamme samaan hintaan tulevat koneen vakuutukset, tuki ja tarvittavat huollot. Tasaisen kuukausimaksun ansiosta leasing-tietokoneen hankinta ei sido pääomaa ja kulut on helppo budjetoida.

 

Käyttövalmis kone ja tarvittavat ylläpitopalvelut kätevästi yhdessä

Varmistamme, että saat koneen suoraan käyttöön. Siirrämme tiedostosi vanhalta koneelta uuteen ja hoidamme asennukset puolestasi.

Käytön aikana palvelupakettimme kattaa koneen ylläpitämiseen tarvittavat huollot ja ennakoivan kunnossapidon (esim. käyttöjärjestelmän eheyden tarkkailu). Lisäksi pakettiin kuuluvat automaattinen varmuuskopionti, vakuutukset ja jatkuva tuki.

Kun me pidämme huolta koneesi toimivuudesta, sinä voit keskittyä töihisi. Rahaa ei pala eikä työaikaa huku odottamattomiin huoltoihin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä tietokone-leasingista

Alle olemme keränneet vastauksia yleisimpiin leasing-tietokoneiden hankintaa koskeviin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta sinua mietityttävään kysymykseen, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme.