Asiakkaitamme

Kielikulman tietokone pysyy kunnossa DG PalveluPaketin avulla

Kielikulma on helsinkiläinen, yhden naisen käännöstoimisto. Kielikulman yrittäjä Ritva Katajainen tekee töitään jatkuvasti tietokoneella. "Leipäni on kiinni siitä, koneet toimivat ja yhteydet pysyvät kunnossa, sillä käytän työssäni paljon ulkoisia järjestelmiä", Katajainen kertoo.

Bussi-Manninen Oy on ollut tyytyväinen jo neljä vuotta

Bussi-Manninen Oy on kuskannut ihmisiä linja-autoissa vuodesta 1926. Yritys järjestää itse bussimatkoja päiväreissuista aina kahden viikon kiertomatkoihin. Toimistolla kaikki pyörii tietokoneiden varassa; talous, markkinointi, varausjärjestelmät…” luettelee Anssi Manninen. 

Silloin kun on hätä, voin soittaa – eikä tarvitse itse säätää

Karhuline Oy on nurmijärveläinen monialayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kuljetuspalveluita sekä puhelintyötä. ”Toimiston puolella kaikkeen tarvitaan konetta, mutta mun kärsivällisyys ei riitä niiden kanssa taisteluun”, nauraa Tiina Karhula.

Valmennustalo Virta Oy pisti koneen ja toimisto-ohjelmistot kuntoon

Olemme pieni henkilöstökoulutusyritys Oulusta. Tarjoamme viestintä–vuorovaikutuspainotteista valmennusta yrityksille ja yhteisöille. Tietokoneet ovat meillä mukana oikeastaan kaikessa arjen tekemisessä”, kertoo Sirpa Puolakka.